10 تکنیک برای افزایش سرعت وردپرسی

کم شدن سرعت سایت و پنل مدیریتی وردپرس از مهم ترین مشکلاتی است که سایت های وردپرسی دچار آن هستند. برخی از این عوامل مهم وجود دارد که می تواند بر افزایش یا کاهش سرعت سایت بسیار موثر باشد. سرعت پایین وب سایت های وردپرسی یکی از اساسی ترین عوامل مهم بر رشد و ترقی کسب و کارهای آنلاین می باشد. به همین منظور رفع این عوامل امری ضروری است. ما در این مقاله به موارد مهمی که در سرعت سایت تاثیر گذار هستند را بررسی کردیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات دقیقی دریافت نمایید.

  1. انتخاب درست قالب برای وبسایت وردپرسی

اولین و مهم ترین دلیل کندی سایت انتخاب قالب نامناسب می باشد. قالب های وردپرسی که استفاده می کنید نباید سنگین باشد. انتخاب قالب کم حجم برای افزایش سرعت وب سایت وردپرسی قالب های اماده ای که به فروش می رسند دارای امکانات و ماژول های زیاد و سنگینی هستند. سعی کنید از قالب های پیچیده و شلوغ استفاده نکنید تا هم جحم مناسبی داشته باشد هم سرعت سایت شما را کم نکند. این روزها سایت های ساده تر دارای زیبایی و طرفداران بیشتری هستند.

  1. خرید هاست مناسب

هاستینگ مناسب یکی از مهم‌ ترین موارد تاثیرگذار بر روی سرعت سایت می باشد. به همین دلیل در انتخاب هاست مورد نظر دقت داشته باشید. هاستینگ ضعیف، سرعت لود سایت را بسیار کند می‌کند. به عنوان مثال اگر سایتی دارید که در یک بازه زمانی مشخص و کوتاه، تعداد زیادی کاربر قصد ورود به صفحات سایتتان را داشته باشند. هاستیگ قوی برای شما بسیار پر اهمیت می باشد. همچنین هاستینگ قوی نه تنها به افزایش سرعت سایت کمک می کند. بلکه روی سئو سایت نیز تاثیر مثبت زیادی دارد.

  1. حذف پلاگین ها و پوسته های غیرضروری

افزونه ها یکی از مهم ترین ابزار های مورد استفاده در سایت های وردپرسی می باشد. از آنجایی که هر افزونه مانند یک نرم افزار کوچک در وب سایت شما است. اجرای بیش از حد به طور همزمان می‌تواند بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بگذارد. پس توصیه می شود از افزونه های ضروری که افزونه ها یکی از مهم ترین ابزار های مورد استفاده در سایت های وردپرسی می باشد. از آنجایی که هر افزونه مانند یک نرم افزار کوچک در وب سایت شما است. اجرای بیش از حد به طور همزمان می‌تواند بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بگذارد. پس توصیه می شود از افزونه های ضروری که چندین قابلیت را دارد استفاده کنید و افزونه هایی که مورد استفاده قرار نمی گیرند را از سایت خود حذف کنید.

10 تکنیک برای افزایش سرعت وردپرسی

4. بهینه سازی تصاویر

تصاویر با حجم بالا یکی دیگر از مهم ترین دلایل کند شدن وب سایت وردپرسی می باشد. به منظورافزایش بیشترعملکرد سایت خود و کاهش زمان پاسخ سرور، اندازه فایل‌های تصویری خود را تا حد امکان کاهش دهید. افزونه و سایت های گوناگونی موجود هستند که به راحتی حجم عکس را بدون کم کردن کیفیت برای شما امکان پذیر کرده اند.

5. استفاده از پلاگین های حافظه کش در وردپرس

بهتر است بدانید هر بار که یک بازدیدکننده از یک صفحه وب را از یک سایت غیر کش درخواست می‌کند، PHP روی سرور وردپرس شما باید تمام محتوای مربوطه را از پایگاه داده وردپرس شما بازیابی کند، و در نهایت آن را در یک فایل HTML جمع کند و آن فایل را برای مشتری ارسال کند.

این روش می تواند برای شما دارای مزایایی باشد، مانند صرفه جویی در فضای سرور و امکان محتوای پویا وب سایت. اما، زمان و انرژی بیشتری نسبت به ارسال یک صفحه وب از پیش نوشته می خواهد. به همین منظور استفاده از حافظه کش در ورد پرس می تواند به سرعت سایت شما کمک بسیار زیادی کند.

6. بهینه سازی پایگاه داده

دیتابیس یکی از مهم ترین بخش های هر سایت می باشد. به همین دلیل دیتابیس سایت را به صورت مرتب باید بررسی کرده و آن را بهینه کنید. اگر سایتی دارید که کاربران در سایت شما عضو می‌شوند، اهمیت بهینه سازی دیتابیس دوبرابر می‌شود. به همین منظور اگر اطلاعات کافی در مورد نظم دیتابیس ندارید، از طراح سایت وردپرس یا فردی که در زمینه بهینه سازی سایت‌های وردپرسی مهارت دارد کمک بگیرید.

7. بهینه سازی وردپرس

بهینه سازی ورد پرس هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیر مستقیم در سرعت سایت بسیار موثر می باشد. انجام اقداماتی چون تغییر URL ورود به سایت، غیرفعال کردن کامنت‌هایی که از دیگر سایت‌ها به سایت شما لینک می‌شوند، بروزرسانی وردپرس از حمله اقداماتی هستند، که موجب بهینه ‎‌تر شدن سایت‌های وردپرسی می‌شوند. همه این موراد می تواند در سرعت سایت شما تاثیر داشته باشد یه همین منظور برای بهینه سازی سایت از کارشناس در زمینه کمک بگیرید.

بهینه سازی وردپرس

8. تست سرعت سایت با Gtmetrix

بعد از بررسی تمام نکات در افزایش سرعت سایت وردپرس و بهبود وضعیت سرعت لود صفحات سایت با کمک سایت Gtmetrix می‎‌توانید. سرعت سایت خود را بررسی و آنالیز کنید. تا متوجه شوید اقداماتی که برای بهبود سرعت سایت انجام داده‌اید تاثیرگذار بوده است؟ این سایت به صورت دقیق وضعیت سایت وردپرسی شما را از نظر سرعتی تحلیل می‌کند و می تواند به شما در پیدا کردن مشکل سایت کمک بسیار زیادی کند.

9. بروزرسانی وردپرس

یکی از نکاتی که خیلی از صاحبین سایت به آن توجهی نمی کنند. آپدیت و بروزرسانی و همیشگی وردپرس و قالب وردپرسی شما و تمامی پلاگین هایی که دارید، این کار علاوه بر رفع باگ های امنیتی باعث می شود که باگ هایی که موجب کندی سرعت لود می شود نیز از بین برود. پس سعی کنید با توجه به تمام اعلاناتی که سایت به شما می دهد سایت خود را بروز نگه دارید.

10.کاهش حجم کدها و ادغام کردن کدهای سایت

کاهش حجم کدها و ادغام کردن کدهای سایت می تواند تاثیر مثبتی در افزایش سرعت لود شدن وب سایت شما داشته باشد. نیازی نیست تغییر کد داشته باشید همین که کد های موجود را بهینه و مرتب کنید کافی است. برای مثال می توانید با حذف کردن فاصله بین خطوط و کاراکترهای اضافی این امر را انجام دهید. این کار در سرعت بارگذاری سایت و همچنین سئو سایت شما بسیار موثر می باشد.

Rate this post
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مقالات

محتوای جدول