گوگل ادز یا سئوی سایت؟ بهترین انتخاب برای کسب و کار شما

بعد از طراحی سایت در کرج، سئوی سایت و انجام اقداماتی برای کسب رتبه در گوگل از اهمیت بالایی برخورداره. شما سایت رو طراحی می‌کنید تا از طریق روش‌های  مختلف بتونید رتبه خوبی کسب کنید تا از این طریق درآمد خوبی هم داشته باشید. استفاده از گوگل ادز و سئوی سایت، بهترین روش‌ها برای کسب رتبه و جایگاه خوب هست. اما کدومش بهتره؟ برای کسب و کار شما گوگل ادز مناسبه یا سئوی سایت؟ اگه بین این دو نمی‌دونید کدوم بهتره و باید کدوم رو انتخاب کنید، توصیه می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با تفاوت گوگل ادز و سئوی سایت و مزایا و معایب هر کدوم آشنا بشید.

گوگل ادز یا سئوی سایت؟

گوگل ادز چیست؟

بهتره قبل از بررسی تفاوت بین این دو، با معنی هر کدوم به طور دقیق آشنا بشیم. گوگل ادز یا تبلیغات گوگل، قدمی مهم برای افزایش فروش و یا خدمات‌دهی هست. چطوری؟ اگر در زمان جست‌وجوی یک عبارت دقت کرده باشید، در کنار آدرس وب سایت‌های  اول، با کلمه Ad مواجه هستیم. این عبارت یعنی وب سایت موردنظر از تبلیغات ادوردز استفاده کرده. گوگل ادز در واقع تبلیغات خود گوگل هست. این تبلیغات به صاحبان وب سایت این امکان رو میده تا با جست‌وجوی کلیدواژه‌های  مدنظر، سایت اون‌ها اولین سایت به کاربر نمایش داده بشه. این سرویس رایگان نیست و به ازای هر کلیک معمولا باید مبلغی پرداخته بشه.

سئو چیست؟

دومین کاری که می‌تونید برای کسب رتبه و افزایش کاربر و ترافیک سایت انجام بدید سئو هست. احتمالا همه ما با سئو آشنا هستیم. سئو به معنی بهینه‌سازی نتایج موتور جست‌وجو هست. سئو به عملیاتی گفته میشه که توسط متخصص روی سایت و محتوا انجام گرفته و در نهایت باعث میشه سایت شما در نتایج اول گوگل نمایش داده بشه. بنابراین وقتی یک فرد در مورد خدمات یا محصولات موردنظر شما سرچ میکنه، اگه سئوی خوبی داشته باشید اولین سایت نمایش داده میشید و این مسئله باعث افزایش فروش میشه.

مزایا و معایب سئو

حالا که با مفهوم گوگل ادز و سئوی سایت آشنا شدید، بهتره مزایا و معایب هر کدوم رو بدونید. توی این بخش قصد داریم در مورد مزایا و معایب سئو صحبت کنیم. از جمله اصلی‌ترین  مزایای سئو می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • کاملا رایگان هست و هزینه‌ای بابتش پرداخت نمی‌کنید.
  • باعث افزایش ترافیک و نرخ تبدیل میشه.
  • باعث گسترش کسب و کار در طولانی مدت میشه.
  • دائمی هست و اگه جایگاه خوبی کسب کنید می‌تونید این جایگاه رو حفظ کنید.

اما معایب استفاده از سئوی سایت چیه؟ در کنار مزایا با معایب این روش هم آشنا بشید:

  • زمان‌بر هست.
  • با تغییر الگوریتم‌های گوگل باید همراه باشید وگرنه ممکنه افت داشته باشید.
  • رقبا هم از این روش استفاده کرده و باعث تغییر جایگاه شما میشن.
  • به یک تیم متخصص نیاز دارید.
sdrer

مزایا و معایب ادوردز

خب، حالا که با مزایا و معایب سئو آشنا شدیم، بد نیست سری هم به مزایا و معایب گوگل ادز بزنیم. توی این قسمت اول مزایای گوگل ادز رو براتون شرح میدیم و بعد به سراغ معایب میریم. مزایای گوگل ادز به شرح زیر هست:

  • هدف‌بندی دارید و مخاطب‌های خاصی رو مورد هدف قرار میدید.
  • به سرعت راه‌اندازی میشه و زمان زیادی نمی‌گیره.
  • بودجه اصلی همون اول تعیین میشه و می‌دونید چقدر باید هزینه کنید.
  • می تونید طرح‌های مختلفی برای تبلیغات در نظر بگیرید.
  • نتیجه رو خیلی سریع می‌تونید مشاهده کنید.
  • ترافیک سایت رو افزایش میده.

و اما بعد از بیان مزایا، سری به معایب گوگل ادز بزنیم:

  • بر عکس سئو، باید هزینه‌ای رو پرداخت کنید و رایگان نیست.
  • در ایران به دلیل تحریم‌ها دسترسی محدودتره.
  • نیاز به یک متخصص دارید.

باید از قوانین خاص گوگل پیروی کنید.

مقایسه سئو و گوگل ادز

حالا که با سئو و گوگل ادز و معایب و مزایای هر کدوم آشنا شدیم، بد نیست با مقایسه این دو ببینیم کدوم برای کسب و کار شما بهتره. به طور کلی باید بگیم سئوی سایت نتایج طولانی مدتی داره و با یک سئوی اصولی و حفظ این مسئله می‌تونید سایت‌تون رو همیشه در رتبه‌های  اول گوگل حفظ کنید. اما گوگل ادز کمپینی هست که فقط در بازه زمانی خاصی خریداری می‌کنید و تا مدتی سایت شما به عنوان نتایج اول روی کلمات خاص نمایش داده میشه. همچنین سئو کاملا رایگان هست و تا همیشه ادامه‌دار خواهد بود. کسب جایگاه با سئوی اصولی، از بین رفتنی نیست.

گوگل ادز در واقع تبلیغاتی هست که با راه‌اندازی کمپین شروع شده و با پایان هم به اتمام میرسه. اما ترافیک خوبی برای سایت شما داره و باعث افزایش بازدید میشه. در نتیجه در افزایش رتبه سایت تاثیرداره اما کوتاه مدته. به طور کلی اگه به دنبال نتیجه بلند مدت و ماندگار اما در بازه زمانی طولانی هستید، سئو گزینه خوبیه. اما در صورتی که می‌خواید در کمترین زمان نتیجه خوبی بگیرید از گوگل ادز استفاده کنید.

مقایسه گوگل و سئو

گوگل ادز برای چه کسانی مناسب است؟

به طور کلی در انتخاب بین سئو و گوگل ادز باید بگیم که به کسب و کارتون نگاه کنید. ببینید کدوم مناسب شماست؟ نوع فعالیت، هدف از کسب و کار و میزان بودجه توی این مسئله موثره. اگه پیشنهاد ما رو می‌خواید باید بگیم که بهتره از سئو و گوگل ادز باهم استفاده کنید. اما اگر می‌خواید بدونید گوگل ادز برای چه افراد و کسب و کاری بیشتر مناسبه باید بگیم که همه کسب و کارها می‌تونن از گوگل ادز استفاده کنن. چه افرادی که در رتبه یک قرار دارن و چه افرادی که در رتبه‌های  پایین‌تر هستن. اما بیشتر برای افرادی که به دنبال افزایش ترافیک و کلیک و کسب جایگاه هستن، مناسبه.

هزینه تبلیغات گوگل ادوردز

برای برآورد هزینه تبلیغات گوگل ادوردز باید بگیم که وقتی کاربر کلمه‌ای سرچ میکنه، گوگل اون کلمه رو با کلمه کلیدی شما مطابقت میده. اگر سرچ ترم کاربر با یکی از کلمه‌های  شما یکسان باشه، تبلیغ مرتبط با کلمه مزایده میشه. توی مزایده هم جایگاه هر تبلیغ بر اساس رتبه مشخص میشه. بنابراین باید گفت قیمت تبلیغات در گوگل ادز بر مبنای رتبه تبلیغ و امتیاز کیفیت محاسبه میشه. در واقع رتبه تبلیغ سایتی که زیر سایت شما قرار گرفته، بر امتیاز کیفیت تبلیغ شما تقسیم میشه و در نهایت با عدد 0.01 دلار جمع میشه. بنابراین میشه گفت قیمت هر کلیک بر اساس نرخ کلیک مورد انتظار، مقدار ارتباط تبلیغ با نیاز کاربر، میزان ارتباط صفحه فرود و سرعت و قیمت پیشنهادی شما محاسبه میشه.

اگر بخوایم با یه مثال توضیح بدیم باید بگیم که اگه برای هر کلیک دو دلار به گوگل پیشنهاد داده باشید و امتیاز کیفیت تبلیغ 4 باشه، در صورتی که رقیب شما 1 دلار پیشنهاد بده ولی امتیاز کیفیت  تبلیغش 10 باشه، رقیب رتبه بالاتری میگیره و هزینه کمتری هم پرداخته. بنابراین هزینه بیشتر به معنی نمایش بالاتر نیست. در واقع امتیاز کیفیت تبلیغ شما مهمه.

بهترین انتخاب بین گوگل ادز و سئوی سایت چیه؟ کدوم بهتره؟

در مطالب فوق در مورد تفاوت بین گوگل ادز و سئوی سایت و مزایا و معایب هر کدوم صحبت کردیم. در صورتی که بین این دوراهی قرار دارید و هنوز نمی‌دونید کدوم بهتره، توصیه می‌کنیم مطالب فوق رو مطالعه کنید. در نهایت با کارشناسان رویا استودیو در تماس باشید. متخصصین ما در رویا استودیو، با ارائه مشاوره رایگان شما رو راهنمایی میکنن تا بهترین روش رو انتخاب کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مقالات

محتوای جدول