روش‌های مختلف بکاپ گرفتن از وردپرس؛ معرفی 5 افزونه کاربردی

بکاپ گرفتن از وردپرس چطوری انجام میشه؟ چرا باید بعد از طراحی سایت در کرج از سایت خودمون  بکاپ بگیریم؟ یکی از کارهای خیلی مهم که باید در سایت‌های وردپرسی انجام بدید همین بکاپ گرفتنه. این فرآیند برای کسب و کار شما امری حیاتیه و باید حتما انجام بدید. بکاپ گرفتن لازمه تامین امنیت اطلاعات سایت شماست. با این کار شما دیگه نگران از دست رفتن اطلاعات‌تون نیستید. گرفتن بکاپ از wordpree به روش‌های مختلفی امکان‌پذیره. با کمک افزونه‌های کاربردی بکاپ گیری می‌تونید این کار رو انجام بدید و دیگه نگران از بین رفتن اطلاعات سایت نباشید. توی این بخش قصد داریم در مورد روش‌های مختلف بکاپ گرفتن از وردپرس صحبت کنیم و افزونه‌هایی که برای این کار می‌تونید استفاده کنید رو معرفی کنیم.

روش های بکاپ گرفتن از وردپرس رویا استودیو

چه زمانی از وردپرس بکاپ بگیریم؟

برای پاسخ به این سوال باید بگیم که شما همیشه باید یک نسخه پشتیبان جدید از وب سایت‌تون داشته باشید. در واقع با داشتن بکاپ، زمانی که سایت شما با یک ارور مواجه میشه و نمی‌دونید چیکار کنید، این بکاپ می‌تونه به شما کمک کنه تا مشکل رو به راحتی حل کنید و نگران از بین رفتن اطلاعات سایت نباشید. بنابراین لازمه به طور مرتب از سایت بکاپ بگیرید تا زحمات شما از بین نره و به راحتی بتونید همیشه یک نسخه پشتیبان از سایت داشته باشید.

دلایل اهمیت بکاپ گرفتن از وردپرس

اما واقعا چرا باید از وردپرس بکاپ بگیریم؟ به طور کلی همه سایت‌های موجود در فضای وب، ممکنه در مقابل حمله هکرها، بدافزارها، حملات DDOS، سرقت اطلاعات و یا از بین رفتن قرار بگیرن. حتی اگر سایت شما از امنیت بالایی هم برخوردار باشه، باز ممکنه با چنین مسئله ای روبه‌رو بشید. بنابراین برای حفاظت از اطلاعات و داده‌های موجود، لازمه که حتما این کار انجام. بشه. برای بکاپ گرفتن از وردپرس روش‌های مختلفی وجود داره که مهم‌ترین این روش‌ها استفاده از افزونه‌هاست.

به طور کلی شما باید از فایل‌های مختلفی بکاپ داشته باشید. فایل‌های اصلی وردپرس، فایل‌های موجود در پوشه wp-content، فایل‌های پیکربندی و تنظیمات وردپرس و در نهایت پایگاه داده وردپرس، تمام قسمت‌هایی هست که باید یک پکاپ داشته باشید. در ادامه روش‌های بکاپ گرفتن از وردپرس رو معرفی می‌کنیم.

روش‌های بکاپ گیری از وردپرس

برای بکاپ گیری و ایجاد یک نسخه پشتیبان از سایت وردپرس، چند تا روش وجود داره که می‌تونید از هر کدوم که راحت‌تر هستید استفاده کنید. توی این قسمت ما بهترین و مناسب‌ترین روش‌های بکاپگیری از وردپرس رو به شما معرفی می‌کنیم.

بکاپ گرفتن از وردپرس به صورت دستی با پروتکل FTP

برای استفاده از این روش، باید از تمام فایل‌های وردپرس و پایگاه داده سایت نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای این کار با طی کردن چهار مرحله می‌تونید بکاپ دستی رو انجام بدید که در ادامه توضیح میدیم:

  1. در مرحله اول از یک برنامه انتقال فایل استفاده کنید. این برنامه برای اتصال به نام کاربری و رمز عبور هاست سرور لازمه. ( نرم افزار پیشنهادی: FileZilla)
  2. بعد از برقراری اتصال، با انتقال یک دایرکتوری محلی، نسخه‌های پشتیبان رو ذخیره کنید. بعد از این کار فایل‌های موجود در هاست رو انتخاب کنید.
  3. در سومین مرحله فایل‌ها رو از هاست به دایرکتوری محلی منتقل کنید. توی نرم‌افزاری که معرفی کردیم، فایل موردنظر رو انتخاب کرده و دانلود کنید.
  4. در مرحله چهارم، بعد از دانلود شدن فایل‌های هاست در یک فایل زیپ، اون رو در یک پوشه قرار بدید.
بکاپ گرفتن از وردپرس به صورت دستی با پروتکل FTP

بکاپ گیری از وردپرس از طریق هاست

دومین روشی که برای بکاپ‌گیری از وردپرس می‌تونید انجام بدید، از طریق هاست شماست. فرقی نمیکنه هاست شما از چه نوعی باشه. توی این بخش قصد داری در مورد  بکاپ گرفتن در کنترل پنل سی پنل صحبت کنیم.

  1. در اولین مرحله بای وارد حساب سی پنل بشید. بخاطر داشته باشید که نام شما همان نام دامنه یا آدرس آی پی شماست.
  2. در بخش فایل‌های مربوطه روی آیکون بکاپ wizard کلیک کنید.
  3. در سومین مرحله روی گزینه بکاپ کلیک کنید.
  4. با این کار صفحه ای با انواع select partial backup باز میشه. در بین گزینه‌های موجود، گزینه home directory رو انتخاب کنید.
  5. فهرستی که در home directory با همین عنوان باز میشه رو توی دستگاه دانلود کنید و در قدم بعدی یک نسخه از پایگاه داده وردپرس دانلود کنید.
  6. برای گرفتن نسخه پشتیبان، در بخش select partial backup، روی MySQL database کلیک کنید.
  7. در آخرین مرحله، روی لینک مربوط به پایگاه داده کلیک کنید و یک کپی در دستگاه خودتون داشته باشید.
بکاپ گیری از وردپرس از طریق هاست

بکاپ گرفتن از وردپرس با افزونه

سومین مرحله اینه که برای بکاپ گیری از افزونه‌های مرتبط استفاده کنید. اما بهترین افزونه بکاپ گیری از وردپرس چیه و چه ویژگی‌هایی داره؟ توی این قسمت قصد داریم در مورد 5 افزونه کاربردی و مهم برای تهیه نسخه بکاپ از وردپرس صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

افزونه بکاپ وردپرس Udraftplus

این افزونه، به عنوان یکی از بهترین افزونه‌های بکاپ گرفتن از وردپرس، به شما این امکان رو میده که از همه فایل‌ها و پایگاه داده‌ها به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه بکاپ بگیرید. برای استفاده از این افزونه در مرحله اول باید دانلود کنید. بعد از دانلود در فایل وردپرس نصب کنید. بعد از این کار وارد داشبورد وردپرس شده و در بخش پلاگین  روی افزونه جدید کلیک کنید. در بخش نوار جستجو، UpdraftPlus رو وارد کنید. بعد از اون پلاگین مخصوص بکاپ این برنامه رو پیدا کنید و نصب و فعال‌سازی کنید. در نهایت به بخش تنظیمات رفته و دکمه Backup Now رو انتخاب کنید. همونطور که گفتیم برنامه شروع به بکاپ‌گیری کرده و به صورت خودکار می‌تونید در فواصل زمانی مورد نیاز بکاپ بگیرید.

افزونه بکاپ وردپرس VaultPress

برای استفاده این افزونه، ابتدا باید اون رو به وب سایت متصل کنید. برای اتصال از بخش افزونه وردپرس استفاده کنید. لازم به ذکر هست که تهیه بکاپ از سایت اصلی این افزونه امکان‌پذیره. بعد از فعال کردن افزونه، به حساب wordpress.com وارد بشید. توی این قسمت خلاصه ای از پشتیبان‌گیری‌ها وجود داره. این افزونه امکان تهیه بکاپ به صورت روزانه، ساعتی، ماهانه یا سالانه رو به شما میده.

افزونه بکاپ وردپرس BackupBuddy

این افزونه رو می‌تونید در هر سایت وردپرسی نصب کنید. با شروع تهیه بکاپ، می‌تونید یک فایل فشرده از کل سایت دانلود کنید. این مسئله باعث میشه تا همیشه به فایل‌های پشتیبان دسترسی داشته باشید. با کمک این افزونه می‌تونید در بخش تنظیمات به بکاپ خودکار برنامه‌ریزی شده دسترسی داشته باشید. همچنین امکان بکاپ از پروفایل‌های پشتیان‌گیری و استثنای دایرکتوری فراهم میشه.

افزونه BackWPup

با استفاده از این افزونه می‌تونید به صورت رایگان از سایت خودتون بکاپ بگیرید. برای استفاده از این افزونه لازمه اون رو در پنل وردپرس نصب کنید. در نهایت با استفاده از DropBox همگام‌سازی کنید. این افزونه عملکرد خوبی داشته و به شما امکان تهیه نسخه پشتیبان در فواصل زمانی مشخص رو میده.

افزونه WPvivid Backup Pro

این افزونه امکان تهیه بکاپ خودکار و با سرعت بالا رو برای شما فراهم میکنه. این افزونه دارای یک نسخه آزمایشی رایگان و نسخه پریمیوم هست. برای استفاده لازمه تا افزونه موردنظر رو در وردپرس نصب کرده و ازش استفاده کنید. از جمله مزایای اصلی این افزونه تهیه بکاپ خودکار، پشتیبانی از مهاجرت وب سایت، بکاپ گیری از شبکه‌های چند سایتی و… هست.

بکاپ گرفتن از وردپرس با افزونه

بهترین افزونه بکاپ گیری وردپرس چه ویژگی‌هایی دارد؟

در حال حاضر در بین 5 افزونه ای که گفتیم، افزونه BackupBuddy بهترین افزونه برای شماست. بکاپ گیری سریع و راحت، تهیه نسخه پشتیبان از کل سایت، امکان ذخیره نسخه پشتیبان در درایو داخلی خود، ایجاد فضایی امن، ویژگی‌های اعلان ایمیل، بازیابی ساده از پشتیان‌گیری و… از جمله ویژگی‌های این افزونه هست.

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد روش‌های مختلف بکاپ‌گیری از وردپرس و افزونه‌های کاربردی صحبت کردیم. با این مطالب و با نصب افزونه‌های گفته شده به راحتی می‌تونید از سایت وردپرس نسخه پشتیبان تهیه کرده و اطمینان خاطر از حفظ اطلاعات داشته باشید. در صورتی که در این خصوص نیاز به کسب راهنمایی بیشتر دارید، با شماره‌های درج شده در رویا استودیو تماس گرفته و یا سوالات رو در بخش ثبت دیدگاه بپرسید تا کارشناسان ما در قالب مشاوره رایگان شما رو راهنمایی کنن.

Rate this post
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مقالات

محتوای جدول